Всеки може да предположи какво ще съдържа интервюто на американския телевизионен водещ Тъкър

...
Всеки може да предположи какво ще съдържа интервюто на американския телевизионен водещ Тъкър
Коментари Харесай

EK: Интервюто с Путин ще бъде изненада само ако той се разплаче и поиска прошка от украинците

Всеки може да допусна какво ще съдържа интервюто на американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Вижданията на съветския президент са известни. Изненада може да бъде само в случай че Путин се разплаче и каже, че изцяло се е провалил и се извини на украинците. Тогава бихме благодарили на господин Карлсън, че е направил това изявление. Това съобщи представител на Европейската комисия в навечерието на предстоящото разпространяване на записа с изявлението, съобщи Българска телеграфна агенция. Говорителят добави, че платформата, където ще бъде качено изявлението, следва да го смъкна допустимо най-бързо, в случай че то е в нарушаване на разпоредбите.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12600
Ако наличието бъде обявено от страна на потребителите като нарушаване, платформата би трябвало да ревизира и допустимо най-бързо да го отстрани, разясни представителят. Европейска комисия не се намества по обособени случаи, а при непрекъснато нарушаване на разпоредбите от дадена платформа, добави той. Говорителят означи, че през декември комисията предприе следствие против Х (Туитър), което би могло да приключи в това число с решение за налагане на санкция.

В Европейски Съюз се борим се с дезинформацията посредством свободата на изложение на мнение, а не с опити за отравяне, гонене и прогонване, заключи представителят. Попитан дали Карлсън може да бъде включен в идващите европейски наказания против виновниците за разпространяване на агитация и дезинформация в полза на Русия, той посочи, че сходни решения се взимат при закрити врата от страните в Европейски Съюз.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР